23948sdkhjf

Nystiftet pris skal hylde årets bedste IoT-løsning

Hvem har lavet årets bedste IoT-løsning? Det finder vi ud af, når EOT - Electronics of Tomorrow  løber af stablen 31. august-2. september i MCH Messecenter Herning.

Den nye pris er stiftet i samarbejde mellem Nordic IoT Centre ved FORCE Technology og Alexandra Instituttet, den nationale digitale klynge DigitalLead, EOT - Electronics of Tomorrow og DI Digital. 

- Med denne pris ønsker vi at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder, nemlig evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for gennem digitalisering at øge velstanden, bæredygtigheden og livskvaliteten i vores samfund og virksomheder til glæde for os alle, siger Anders Struwe Mynster, leder af Nordic IoT Centre, i en pressemeddelelse. 

- 2021 bliver det første år, hvor vi kårer Årets bedste IoT-løsning, men det bliver absolut ikke sidste gang. Hensigten er at skabe en årlig tilbagevendende begivenhed, der kan inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem, tilføjer Anders Struwe Mynster.

Juryen er: 

  • Anders Struwe Mynster, Head of Department, loT Technology & Architecture i FORCE Technology og leder af Nordic IoT Centre
  • Carolina Benjaminsen, adm. dir. for DigitalLead
  • Mirko Presser, lektor ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet
  • Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital
  • Jacob Høffer Larsen, specialkonsulent, Digitalisering og Teknologi, KL
  • Laurids Hovgaard, journalist på Ingeniøren

Fra 1. juni til og med 2. juli 2021 kan man indstille sit bud på deres bud på årets bedste IoT-løsning. Der åbnes et særligt website i forbindelse med konkurrencen, og man kan finde linket via EOT hjemmesiden fra tirsdag den 1.juni.

Vinderen af prisen afsløres 1. september 2021 ved en kåringsceremoni på EOT-messen.

Hos teamet bag EOT-messen ser man frem til samarbejdet om at hylde de danske IoT-virksomheder.

- Vi glæder os meget over samarbejdet med Nordic IoT Centre, Digital Lead og DI Digital, der med denne pris sætter særligt fokus på både ejere, brugere og leverandører af IoT-løsninger. IoT er ét af kerneområderne på EOT-messen, og derfor ser vi en helt oplagt synergi i, at konkurrencen finder sted under EOT - Electronics of Tomorrow, og vi ser frem til at byde både deltagere og publikummer velkommen i Herning, når prisen uddeles 1. september, siger Christina Rosenlund, assisterende projektleder på EOT.

Læs mere om: EoT
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063