23948sdkhjf

Fuldstændigt overtegnet aktie: GHS ringer på klokken torsdag morgen

På torsdag klokken 9.00 introduceres Green Hydrogen Systems på børsen. Det sker med den ceremonielle "Ring the bell"-seance i Kolding-virksomhedens nye lokaler på Nordager i Kolding.

Det er kun godt en uge siden, at Green Hydrogen Systems offentliggjorde sit prospekt til Nasdaq Copenhagen.

Den fremadstormende elektrolyse-producent, der blandt andre har A.P. Møller Holding og Norlys holding i ejerkredsen, har tidligere fortalt, at man forventede at kunne rejse omkring en milliard kroner ved introduktionen.

Green Hydrogen Systems har besluttet, at udbuddet til investorer lukkes i nat klokken 23:59.

Det skyldes, at den samlede efterspørgsel har oversteget det maksimale antal aktier ved IPO'en i væsentlig grad. 

Green Hydrogen Systems er i rivende udvikling og er i gang med at bygge virksomheden op. I 2020 omsatte virksomheden for beskedne 12,2 millioner kroner, mens man samlet tabte cirka 70 millioner på driften. I indeværende år forventer man at omsætte for mellem 40 og 60 millioner kroner, mens driftstabet ventes at lande vel over 100 millioner kroner.

Til gengæld er opmærksomheden og efterspørgslen på grønne løsninger stærkt stigende, og med udbygningen af produktionskapaciteten venter Green Hydrogen Systems sig klar til at kapitalisere på udviklingen. Om bare få år forventes GHS at være en milliardforretning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.065