23948sdkhjf

Dansk producent solgt til førende amerikansk virksomhed

Den danske producent af styrings- og kontrolsystemer til AV installationer, Neets A/S, er blevet solgt til amerikanske Biamp. Det fortæller parterne i en pressemeddelelse.

- Hos Neets er vi begejstrede for at blive en del af Biamp og tilbyde fordelene ved Neets løsninger til et globalt publikum. Neets-teamet har brugt over to årtier på at skabe og forfine de bedste kontrolløsninger i branchen, siger Michael Jarl Christensen, CEO for Neets A/S, der her hjemme i Horsens.

- Som en del af Biamp, der har en bred produktportefølje, og et verdensomspændende distributionssystem, er Neets i stand til at levere produkter til en langt større kundebase. Sammen tilbyder Biamp og Neets en af de bredeste og mest alsidige kombinationer af AV-løsninger på markedet, noget sted i verden, siger Michael Jarl Christensen.

Hos Biamp, der er den førende leverandør af professionelle audiovisuelle løsninger, ser man frem til at få Neets som en del af familien.

- Neets er en virksomhed, jeg har fulgt i mange år, og som jeg har været meget imponeret over. Deres produkter er unikke og anerkendte for deres ekstraordinære brugervenlighed og omhyggelige hensyntagen til alle, der beskæftiger sig med dem i hele livscyklussen – fra designere, til integratorer, til installatører og slutbrugere, fortæller Rashid Skaf, der er præsident, CEO og co-Chairman hos Biamp Systems.

– Jeg er meget glad for at kunne byde Neets velkommen til Biamp-familien. Neets produkter komplementerer direkte Biamps løsninger og giver os mulighed for at henvende os til endnu flere forretningsområder. Med købet af Neets bliver det endnu nemmere for vores kunder at levere en komplet Biamp løsning i alle applikationer, lyder det fra den amerikanske topchef.

Neets skaber nu sammen med Biamp i en ny produktfamilie inden for virksomhedens produktportefølje, hvor forretningsfunktionerne gradvist kombineres til en Biamp-familie.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062