23948sdkhjf

PropTech-leverandør laver nøgleaftale med Nemlig.com

Den københavnske proptech-leverandør Bekey har landet en aftale med dagligvareleverandøren Nemlig.com. 

Bekey har udviklet og installeret sin digitale nøgleplatform i foreløbigt 26.000 aflåste opgange. Med en chip i dørtelefonen sikrer tjenesten adgang til 200.000 lejligheder. Eksempelvis til posten og pakkebudene.

- Vores mål med Bekey er at give vores samarbejdspartnere nøglen til byen og skabe en langt mere strømlinet og convenient hverdag for både virksomheder og almindelige borgere. Det er helt naturligt, at nemlig.com, én af de mest innovative i dagligvarehandlen, er first mover på den næste generation af logistik og adgangsteknologi, siger Jannik Bray Christensen, der er CEO for Bekey.

Direktøren ser et stort potentiale i partnerskabet med Nemlig.com. Ambitionen er at blive landsdækkende.

PropTech:

Property Technology er i hastig vækst i disse år.

Der findes ikke en fuldstændig klar definition på, hvad PropTech dækker over, men overordnet kan man sige, at det dækker over teknologiløsninger, der har med ejendomme at gøre.

- Vi er startet i Storkøbenhavn, men målsætningen er at udvide løsningen til resten af landet - til glæde for nemlig.coms mange kunder og andre, der ønsker bekvem og sikker levering til hoveddøren, siger Jannik Bray Christensen.

Med den digitale nøgle får nemlig.coms bude en krypteret adgangskode, der kun gælder til den ene levering. På den måde får budene let og hurtig adgang til opgangen og beboerne har stadig sikkerheden i, at uvedkommende ikke får adgang.

- Nemlig.com er det første og eneste onlinesupermarked, som sammen med Bekey tilbyder levering til aflåste opgange, når kunden ikke er hjemme. Vi udbygger dermed vores forspring som Danmarks mest fleksible onlinesupermarked med den bedste service. Takket være Bekeys elektroniske nøgleløsning kan nu også kunder i aflåste opgange modtage dagligvarer og måltidskasser hele døgnet, alle ugens dage - også når de ikke er hjemme, siger Mikkel Pilemand.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078