23948sdkhjf

Nyt om navne: Flux, Nordic Radar Solutions og Logimatic Solutions

AC Antennas A/S
Bo Lander Rasmussen er indtrådt som bestyrelsesformand hos AC Antennas A/S i stedet for Claus Matthiesen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Thomas Nordentoft indtrådt i bestyrelsen i stedet for Anne Louise Douglas Elmelund Matthiesen (kilde: CVR).

AC Antennas A/S er leverandør af marine-antenner.

Christina Design London ApS
Christina Hembo er indtrådt som bestyrelsesformand hos Christina Design London ApS. Samtidigt er Claus Skødt Hembo, René Jakobsen, Thomas Vadsbach Jensen og Anette Baagøe Mæng indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Christina Design London ApS producerer armbåndsure.

Elfa Distrelec A/S
Rajesh Patel er indtrådt som administrerende direktør hos Elfa Distrelec A/S i stedet for Karin Sofia Krüger. Benjamin Scholey er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Rajesh Patel, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Karin Sofia Krüger udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Elfa Distrelec A/S er leverandør af elektronikprodukter.

Flux A/S
John Willum Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Flux A/S i stedet for Georges René Gener (kilde: CVR).

Flux A/S udvikler og fremstiller kundetilpassede induktive komponenter og enheder til industri, rumfart, luftfart og forsvar. 

Logimatic Solutions A/S
Giovanni Puppo er indtrådt som bestyrelsesformand hos Logimatic Solutions A/S i stedet for Peter Bager. Samtidigt er Lars Riisberg og Raimondo De Laurentiis indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Rasch Børglum, Grimur Thor Lund og Troels Severinsen (kilde: CVR).

Logimatic er en dansk ingeniør- og softwarevirksomhed med erfaring inden for udvikling, salg, implementering og support af egne software- og automations-løsninger.

Nokia Denmark A/S
Joose Henrik Tolonen er indtrådt i bestyrelsen hos Nokia Denmark A/S i stedet for Jani Johannes Salovaara (kilde: CVR).

Nokia er leverandør af tele- og datakommunikationsløsninger.

Nordic Radar Solutions ApS
Per Schmock er udtrådt af direktionen hos Nordic Radar Solutions ApS (kilde: CVR).

Nordic Radar Solutions ApS udvikler radarer til militært og civilt brug.

Setiket A/S
Marcus Holm er indtrådt i direktionen hos Setiket A/S i stedet for Torben Jørgensen. Teidt Due er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Karsten Jørgensen. Samtidigt er Ken Due og Marcus Holm indtrådt i bestyrelsen i stedet for Karsten Steen Jensen og Torben Jørgensen (kilde: CVR).

Setiket A/S producerer blandt andet folietastaturer.

Tegnology ApS
Hao Yin er udnævnt som bestyrelsesformand hos Tegnology ApS i stedet for Flemming Bjørn Hansen (kilde: CVR).

Tegnology ApS har i samarbejde med forskere på Aarhus Universitet og German AeroSpace Institute udviklet en energiteknologi baseret på nye, unikke energimaterialer, der omsætter spildvarme til strøm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078