23948sdkhjf

Nordjysk lift-virksomhed lander største ordre til dato

Liftup i Støvring, som udvikler og sælger produkter inden for velfærdsteknologi, har landet den største enkeltordre siden virksomheden blev grundlagt i 2003.

Der er tale om en ordre på 40 eksemplarer af produktet FlexStep - en trappe og kørestolslift i samme produkt – der nu sætter rekord med en enkeltstående ordre til skoler i Seoul i Sydkorea.

Ordren svarer til to ugers produktion og skal leveres i Soul i løbet af efteråret 2021, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Flere ordrer kan være på vej

Ifølge Liftups Area Sales Manager for Sydkorea, Niklas Hjelm Hansen, er liftene blevet taget godt imod på markedet og især i de sidste par år er efterspørgslen steget, hvilket nu kulminerer med den ekstraordinære store ordre.

En stor del af ordren er lifte, der skal installeres på en række privatskoler.

- Et par af skolerne havde gode erfaringer med FlexStep, hvorfor det lykkedes distributøren at få salget udbredt til flere skoler i den pågældende sammenslutning af privatskoler. Vi forventer, at distributøren vil kunne sælge op mod 100 lifte årligt fremover, siger Niklas Hjelm Hansen.

Hul til asiatisk marked

FlexStep sælges i det meste af EU, Australien og i USA, hvor Liftup også har stiftet et datterselskab, men med denne ordre ser det ud til, at der også er ved at komme godt gang i salget af FlexStep i udvalgte Asiatiske lande.

- Vi har gennem et par år arbejdet på at finde de rigtige partnere i udvalgte lande i Asien og i Sydkorea ser det ud til, at vi har ramt plet. Nu gælder det om at videreudvikle samarbejdet og samtidig forsøge at kopiere den formel, der fungerer til andre interessante lande i Asien, siger salgs- og Marketingdirektør Rene Vestergaard.

Han fortsætter

- Potentialet er stort, men vi er selvfølgelig bevidste om, at alle lande er forskellige både kulturelt og lovgivningsmæssigt, når vi taler om køb og brug af velfærdsteknologiske produkter som vores FlexStep eller andre af vores produkter. Kunsten er at kopiere formlen med en individuel landetilpasning, hvor der tages højde for forskellene. Nogle af de lande, hvor vi de næste par år vil forsøge at skabe grundlaget for den tilsvarende vækst, som vi oplever i Sydkorea, er Japan, Malaysia og Singapore, slutter han.

Fakta

  • Liftup blev etableret i 2003 og grundstenen er udvikling, produktion og salg af velfærdsteknologi, der ska gøres tilgængelige for mange.
  • Liftup-løsninger går efter ikke at ligne redskaber for mennesker med handicap, men skal kunne integreres i et almindeligt hverdagsmiljø.
  • Udover FlexStep står Liftup bag løftestolen Raizer og forskellige lift- og elevatorløsninger, der kan integreres i bygninger, er fleksible og har fokus på design.
  • Liftup havde i 2019/20 en bruttofortjeneste på 40 mio. kr. og 65 ansatte. Omkring 80 procent af virksomhedens salg er eksport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078