23948sdkhjf

Kunderne kommer til os: Travl elbilbranche spæder til fordoblet bundlinje i Holstebro

- Kunderne kommer til os. Sådan har det altid været, og de hænger absolut lige så meget ved, som de altid har gjort. Vi har overhovedet intet salgsarbejde, og lige nu mærker vi ændringerne hos bilbranchen.

Det fortæller Bjarne Vennegaard, grundlægger og medejer hos BV Teknik A/S i Holstebro, hvor effekten af et øget fokus på elbiler slår igennem.

BV Teknik A/S’ kunder er industrivirksomheder, der arbejder inden for en bred vifte af forskellige brancher. En stor del af de avancerede maskiner fra virksomheden på Nybo Bakke i Holstebro ender hos bilbranchen og hos plastbranchen.

Og lige nu er der særligt travlt på fabrikken i Holstebro grundet den globale interesse for elbiler.

- Vi laver store produktionslinjer, hvor vi enten leverer direkte til kunden eller til en lang række virksomheder, som blandt andet laver dele til bilindustrien, fortæller Bjarne Vennegaard.

Travlheden betyder i konkrete tal, at omsætningen i indeværende regnskabs år lander på omkring 40 millioner kroner.

Bundlinjen ventes at lande på cirka otte millioner kroner, og det vil være mere end en fordobling i forhold til seneste regnskabsår, hvor resultatet efter skat hed knap 3,5 millioner kroner.

Bygger ud – igen

Med stigende aktivitet er der behov for mere plads, og arbejdet med at få en udvidelse i stand er begyndt. Det bliver femte gang, BV Teknik A/S skal udvide på adressen. Ønsket er at få yderligere 800 kvadratmeter.

- Vi mangler i høj grad plads, og det bliver femte gang, vi skal udvide her på adressen, siger Bjarne Vennegaard.

Bjarne Vennegaard ejer virksomheden sammen med Peder Nørgaard. Bjarne Vennegaard kan i år fejre 40 års jubilæum som selvstændig erhvervsdrivende. 

Om BV Teknik A/S

BV Teknik A/S udvikler og producerer en bred vifte af specialmaskiner og automatiseringsudstyr, hvor robotteknologi er i højsædet. Virksomheden udfører også service på allerede eksisterende maskiner.

Virksomheden er stiftet i 1991 med Bjarne Vennegaard som eneejer og blev i 1998 et aktieselskab. Ejerkredsen er i 2004 udvidet med daværende medarbejder Peder Nørgaard. På det tidspunkt var BV Teknik A/S flyttet til de nuværende lokaler på Nybo Bakke, hvor der flere gange er udvidet.

Med de to ejere tæller medarbejderstaben i dag 23 personer, plus fire som er lejet ind. De to ejere står i fællesskab for ledelsen af virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.518