23948sdkhjf

Ny binpicking-ordre til Scape

Scape Technologies har solgt to nye bin-picking anlæg til Broen A/S, som producerer ventiler. Det kommer i fortsættelse af tre bin-picker systemer, som Scape leverede for et år siden. Den ny ordre har en værdi på 1,3 mio. kr.

- Ordren på yderligere to Scape Bin-Picker systemer i et nyt segment bekræfter dels vores kunders tilfredshed med systemerne og dels vores styrkeposition på tværs af forskellige brancher, siger direktør Søren Bøving-Andersen, Scape Techologies i en pressemeddelelse. Ordren skal leveres i 2022.

Scape Technologies skriver, at med dagens produktion, som kræver hurtige omstilinger mellem forskellige produkter, er det en fordel at kunne håndtere mange forskellige emner effektivt.

Fra Broen A/S udtaler produktionsingeniør Peter Lundø Hansen: - Bin-picking er meget interessant for fremtidens produktionsanlæg. Her er Scape er en professionel samarbejdspartner, og vi har stor gavn af den erfaring Scape har på området, og som er bygget ind i deres løsninger.

Det er kun få dage siden, at Scape Technologies kunne offentliggøre en større ordre fra tyske BWM til en stor tysk kunde, der producerer filtersystemer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125