23948sdkhjf

Fynsk softwarevirksomhed øger forventningerne til 2022

Softwarevirksomheden Digizuite, der har hovedsæde i Odense, lægger adskillelige millioner til den forventede ARR-guidance for 2022. Det offentliggøres i en fondsbørsmeddelelse.

Meldingen kommer efter et år, hvor virksomheden ansatte over 25 nye medarbejdere og nu tæller 65 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Danmark, samt lokationer i England, Belgien og Ukraine. 

Mens Digizuite i 2021 leverede i den nederste del af intervallet 32-35 millioner kroner, så øges forventningerne til den tilbagevendende omsætning på virksomhedens løsninger til 40-45 millioner kroner.

- Vi har haft fokus på at opbygge den rigtige organisation og en stærk partnerkanal i 2021, som er fundamentet for Digizuites vækststrategi. Alle områder er blevet styrket med stærke profiler og dygtige partnere – en positiv udvikling, som vi forventer fortsætter i de kommende år. Selskabets strategi er fortsat forbundet med risici og usikkerheder, men vi er glade for at kunne afslutte 2021 med en tilfredsstillende udvikling og et stærkt udgangspunkt for at kunne levere endnu bedre resultater i 2022, siger Kim Wolters, CEO i Digizuite i forbindelse med fondsbørsmeddelelsen.

Digizuite, der udvikler SaaS-teknologi, fortalte før jul, at man netop på grund af medarbejdertilgangen pr 1.februar flytter sit domicil til nye og større lokaler i Odense. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125