23948sdkhjf

Statministerens tidligere højre hånd får plads hos Wise Home

Den danske PropTech-udvikler, Wise Home, har fundet plads i bestyrelsen til Martin Rossen, der indtil sommeren 2020 var særlig rådgiver og stabschef i Statsministeriet.

Den unge Ry-virksomhed har efterhånden samlet en slagkraftig bestyrelse med netværk de helt rigtige steder.

Foruden Martin Rossen, der til daglig arbejder som Senior Vice Precident i Danfoss, så er bestyrelsens formand, Stefan Kloster Kinze, til dagligt innovationsdirektør i Grundfos.

Overfor Finans.dk understreger Martin Rossen, at det især var den service, der bringes til markedet, der overbeviste ham.

- En troværdig og velfunderet grøn omstilling forudsætter for mig at se validerede data på ikke mindst bygningers energiforbrug. Wise Homes stærke fokus på datakvalitet og åbenhed skaber et stærkt udgangspunkt for at forstå og forbedre bygningers miljøbetydning - muligheder som hidtil ikke har været tilgængelige. Virksomhedens gerning er simpelthen meningsfuld, skriver Martin Rossen i en mail til Finans.dk.

I slutningen af 2020 bragte Electronic Supply et interview med den daværende bestyrelsesformand Palle Damborg, der investerede tidligt i selskabet. Ved den lejlighed sagde han blandt andet:

- Wise Home bliver stort. Rigtig stort. Om fem år er virksomheden enten solgt til en meget stor global, industriel spiller eller også er virksomheden selv kommet på børsen. For det er så logisk rigtigt, det vi gør, sagde Palle Damborg.

Fakta om Wise Home:

Wise Home blev stiftet i 2016 af iværksætter Per Holst og softwareudvikler Lasse Skindstad Ebert. 

Produktet er en service, der sikrer automatiseret forbrugsafregning. Et softwaresystem, der hurtigt og præcist via hardware, og ofte i realtid, kan registrere forbrug af lys, vand og varme. 

Bestyrelsen består nu af: 

Stefan Kloster Kinze, innovationsdirektør i Grundfos, formand

Anders Dalskov, CSO for ejendomsselskabet ELF Development 

Jesper Michael Scheuer Nielsen, CTO for administrationshuset Cobblestone

Morten Holst Aaen, indehaver af Laros Ejendomme

Palle Damborg, virksomhedsejer, investor og medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Industri

Martin Rossen, SVP, Communication & Sustainability, hos Danfoss

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.081