23948sdkhjf

Betroet medarbejder køber sig ind i Newtronic

Horsens-virksomheden Newtronic har fået ny medejer.

Teknik- og indkøbschefen Morten Rasmussen Windel har været en del af Newtronic i de seneste otte år og har nu købt sig ind i ejerskabet med 10 procent. Det oplyser Newtronic i en pressemeddelelse.

- Morten har længe været en betroet medarbejder og har i den grad gjort sig fortjent til at få mere medbestemmelse i virksomhedens videre fremtid. Det var derfor naturligt for mig at tilbyde Morten partnerskab i virksomheden, og jeg var slet ikke i tvivl om, at Morten skulle være en del af den spændende rejse, som Newtronic er i gang med. Jeg er derfor glad for at han, ligesom jeg, så det som en god mulighed, siger Niels Regel, direktør i Newtronic, og hidtil eneejer af virksomheden.

Newtronic blev etableret af Niels Regel i 2002 og kan derfor fejre 20- års jubilæum til sommer.

Virksomheden sælger køleprofiler, automatik- og elvarmeløsninger.

Newtronic har i dag tilknyttet fem medarbejdere, som servicerer kunderne i ind- og udland.

Morten Rasmussen Windel kommer til at fortsætte sit arbejde som daglig leder, CTO og teknisk konsulent.

- Nu har jeg efterhånden været en del af virksomheden i mange år og som en del af ledergruppen er jeg selvfølgelig allerede involveret i at udvikle virksomhedens strategier og optimeringer, men det synes jeg også er rigtig spændende. Derfor glæder jeg mig over muligheden for at tage endnu mere ejerskab over den retning, som Newtronic skal bevæge sig i, siger Morten Rasmussen Windel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063