23948sdkhjf

Seluxit forventer tab på driften

Seluxit nedjusterer forventningerne og ser nu ind i en omsætning i indeværende regnskabsår 2021/22 på mellem 6 og 8 millioner kroner.

Driftsresultatet EBITDA forventes at blive på -1 til -2 millioner kroner.

Det oplyser Seluxit i en børsmeddelelse.

Ved aflæggelsen af virksomhedens regnskab for 20/21 i juni lød forventningen, at man ville nå en omsætning på 12 millioner kroner og et driftsresultat lige omkring et rundt nul.

- Vi har det sidste år udviklet videre på vores platform og hardwareløsning til energi-markedet. Vi har lavet et redesign med nye komponenter, for at reducere nogle af de problemer, vi ser med leverancer i elektronikkomponent-markedet, fortæller Daniel Lux, CEO for Seluxit.

- De stigende energipriser samt den grønne omstilling øger behovet for løsninger, der kan fortælle kunder hvor og hvornår energi bliver brugt. Derudover er der behov for rådgivning og styringsmuligheder for at reducere energiomkostninger. Derfor er det vores plan at satse endnu mere på dette segment i den kommende tid, lyder det fra direktøren.

Seluxit forklarer de lavere forventninger til året med langsommere beslutningsprocesser hos kunder i energisegmentet, samt længere leveringstider på elektronikkomponenter.

Virksomheden har i de seneste måneder været i dialog med flere potentielle nye kunder i energisegmentet i Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark. Seluxits løsning indgår i flere pilotprojekter, hvor teknologien nu afprøves sammen med nye målere. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079