23948sdkhjf

Unge lydproducenters energi imponerede i Løvens Hule

Tre unge gutters energi og mod til at angribe et hårdt forbrugermarked var nok til at kaste kontanter og hjælp af sig i tv-programmet Løvens Hule forleden.

Investorerne Jan Dal Lehrmann og Christian Arnstedt investerede sammen 200.000 kroner for 30 procent af ejerskabet i elektronikvirksomheden Wavell.

- Det er en kæmpe motivation at hjælpe unge mennesker med at realisere deres iværksætterdrøm, og Wavell-drengene har bevist, at de, studierne til trods, kan skabe en god virksomhed bygget på deres store passion for lyd, siger serieinvestor og CEO for Lehrmann Ventures Jan Dal Lehrmann, i en pressemeddelelse.

Lydunivers med masser af bas

Virksomheden Wavell har tre år på bagen og solgte i det første år 4.000 høretelefoner. Bag virksomheden står tre unge studerende; Hjalmar Kærn, Casper Christiansen og Emil Lucas Degn Mortensen. Med ophold og arbejde i Kina og dermed indsigt i processerne i elektronikproduktionen, sagde de til hinanden; Det her kan vi godt.

- Vi elsker bas, og det er det lydunivers, vi er gået efter at raffinere i vores høretelefoner. Vi har indtil videre valgt ikke at bygge voldsomt meget overflødigt teknologi ind i produkterne, men fokuserer rendyrket på en krystalklar rummelig lyd med masser af bund i, siger Casper Christiansen, der er direktør i Wavell. 

Han har arbejdet i Kina med indkøb af elektronik for forskellige europæiske elektronikvirksomheder.

- Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring med hi-fi, og vi har kundernes ord for, at vores produkter leverer den bedste lyd på markedet. Det skal vi bygge videre på, og med vores nye Løve-investorer ombord får vi nu endnu flere muskler og erfaring, så vi kan skalere vores vækst og modne virksomheden, siger Casper Christiansen.

En rejse vi vil med på

I tv-programmet var den første kommentar fra investorerne, at markedet for forbrugerelektronik er utroligt svært at komme ind på. Ikke umiddelbart den mest oplagt case for folk, der gerne vil have deres penge til at yngle. De gigantiske spillere på markedet er bare, ja, gigantiske.

Men det blev alligevel til en investering.

- Energien i Wavell-teamet er fantastisk, og det er en fornøjelse at se, hvordan de med udgangspunkt i deres passion for god lyd har bygget en virksomhed, der formår at konkurrere med de store og tage markedsandele. Den rejse vil jeg sammen med Jan gerne være med på, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en stor og international forretning i løbet af få år, siger Christian Arnstedt, CEO i Blazar Capital.

Wavell forventer at lancere endnu en høretelefon og nye Bluetooth-højtalere i løbet af 2022, hvor virksomheden forventer at omsætte for betydeligt mere end de godt 2,2 mio. kroner, Wavell landede på i 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094