23948sdkhjf

Forsvarsleverandør: Stærkt ordreindtag fortsætter ind i 2022

Selvom omsætningen dykkede en anelse i fjerde kvartal, så er optimismen fortsat i behold hos den danske producent af headsets og kommunikationsudstyr, Invisio.

Årets sluttede med et stærkt ordreindtag på 160 millioner SEK, der ved årets udgang bragte ordrebogen op på samlede 224,7 millioner SEK.

- Markedsaktiviteten blev gradvist øget i slutningen af 2021. Et klart bevis på dette er den femårige rammeaftale, som vi nyligt underskrev med systemintegratoren for et europæisk køretøjsprogram og det nye RA4000 Magna-headset. Kontrakten forventes at være omkring 275 millioner SEK værd, siger Lars Højgård Hansen, CEO for Invisio.

Om Invisio:

  • Etableret i København i 1999 og børsnoteret i 2004 på Nasdaq i Stockholm.
  • INVISIO A/S udvikler og sælger avancerede kommunikations-løsninger med høreværn.
  • Beskæftigede 90 medarbejdere i 2020.
  • Leverer til militære enheder i blandt andre USA, Storbritanien, Canada, Australien og Danmark.

Kilde: Invisio

- De fremtidsorienterede investeringer, vi har lavet, som inkluderer opkøbet af Racal Acoustics, har yderligere styrket vores position som markedsledende. Selvom leveringerne i starten af 2022 stadig er påvirket af pandemien, så tror vi på, at vi i løbet af året vender tilbage til mere normale forhold på Invisios markeder, siger Lars Højgård Hansen.

Ifølge de foreløbige tal for året omsatte Invisio i 2021 for 593 millioner SEK og toppede dermed forrige år, der lød på 532 millioner SEK.

Bundlinjen fulgte dog ikke med op, da resultatet forventes at blive 14,5 millioner SEK mod sidste års 61,2 millioner SEK.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078