23948sdkhjf

Airbus-salgschef bliver GomSpace-direktør i Toulouse

Den nordjyske satellitproducent GomSpace åbner en afdeling i det franske rumfartsmekka i Toulouse. I spidsen for den franske satsning præsenteres nu den tidligere Airbus-salgschef, Thomas Pfister som CCO.

- Jeg er begejstret for at slutte mig til et så kompetent og dygtigt team og være i stand til at bidrage til GomSpaces videre udvikling og vækst, siger Thomas Pfister, kommende CCO hos GomSpace, i en pressemeddelelse.

- Hver dag leverer vores udstyr, satellitter og interne teknologier til flere og flere missioner og skaber ekstrem værdi for vores kunder og brugere. Understøttet af høj pålidelighed, stadigt reducerende tid til kredsløb og driftsforenkling, er GomSpace den foretrukne partner til at realisere ambitionerne for en hidtil uset række applikationer, lyder det fra den nye CCO.

Thomas Pfister er allerede baseret i Toulouse, hvor de største spillere på rumfartsmarkedet har hjemme. Han kommer til GomSpace fra en stilling som salgsdirektør for kommercielle satelitter i EMEA, ASIA og Pacific hos Airbus Defence and Space.

Hos GomSpace glæder man sig til at byde Thomas Pfister velkommen 1.marts, hvor han tiltræder.

- Med hans internationale profil, som er rutineret i udvikling af rumvirksomheder verden over, er vi overbeviste om, at han vil være gavnlig til at hjælpe med at tage GomSpace til næste niveau, og vi ser frem til at udvide vores tilstedeværelse i Frankrig, siger Niels Buus, CEO for GomSpace.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094