23948sdkhjf

Forsvarsmilliarder i sigte: Weibel er i dialog med Forsvaret om flere radarer

Forleden blev en politisk milliardaftale om en styrkelse af det danske forsvar præsenteret. Og det kommer formentlig til at skæppe i radarproducenten Weibel Scientifics pengekasse.

Det skriver sn.dk.

- Situationen i Ukraine er tragisk, og dét at Danmark har besluttet at bruge flere penge på forsvaret, vil formentlig betyde noget for os. USA er vores største marked, og størstedelen af vores produktion går til eksport, men vi har også leveret mange radarer til både Forsvaret og Søværnet i Danmark. Vi har et godt samarbejde med det danske forsvar, og vi er nu i dialog med Forsvaret om flere forskellige radarer, de kan benytte i fremtiden, siger Frode Scott Nilsen, CEO for Weibel Scientific, til avisen.

Weibel Scientific er inde i en rivende udvikling i disse år. Omsætningen steg i det seneste offentliggjorte regnskab med 13 procent, og man har netop taget spritnye lokaler i brug i hovedkvarteret i Allerød.

For fem år siden havde Weibel en omsætning på 217 millioner kroner og en medarbejderstab på 100. I dag er omsætningen på 367 millioner kroner, og medarbejderstaben tæller 255 ingeniører og teknikere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078