23948sdkhjf

Nordomatic køber op igen

Nordomatic køber den norske virksomhed Nortech Byggautomasjon. Opkøbet skal styrke Nordomatics position i Norge.

Det fortæller Nordomatic i en pressemeddelelse.

- Nortechs produkter, løsninger og 12 medarbejdere passer perfekt ind i Nordomatic-familien. Sammen kan vi tilbyde kunderne endnu bedre løsninger til klimasmarte og energieffektive konstruktioner, siger Ståle Syversen, der er landedirektør Norge hos Nordomatic.

Om Nordomatic Group:

  • Nordomatic leverer  løsninger som integrerer og styrer bygningsopvarmning og køling, belysning, adgangskontrol, sikkerhed og brandsikring.
  • Samlet set omsætter koncernen for godt en milliard svenske kroner.
  • Virksomheden er repræsenteret i Danmark ved Nordomatic A/S i Herning, der i 2021 beskæftigede 162 medarbejdere.

Kilde: Nordomatic

- Vi har fulgt Nortech i et stykke tid og været imponerede over, hvad de har opnået. Vidar Kjeldsen og hans team passer perfekt til os, både kulturelt og forretningsmæssigt, og vi glæder os til at introducere dem til vores team, siger Ståle Syversen.

Nortech blev grundlagt i 2015 og har i dag 12 medarbejdere, der alle oplever en kraftig stigning i efterspørgslen på deres produkter og services.

Ved at blive en del af Nordomatic vil servicetilbuddet til deres kunder blive styrket yderligere, især gennem Nordomatics cloud-baserede Smart Buildings-løsninger.

Det er blot et par uger siden, at Nordomatic købte op i Storbritannien, da man sikrede sig softwarevirksomheden Spica Technologies Limited.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09