23948sdkhjf

Topproducent får dansk serviceprofil i spidsen i Norden

Vaillant Group, en af verdens førende producenter af varmepumper, har udnævnt danske Per Stryhn som ny administrerende direktør for virksomhedens aktiviteter i Norden.

Målet er nu at vokse på hele det nordiske marked.

- Vi er stærkt rustede til vores næste skridt på rejsen. Vi ser hvert marked som unikt, og vi har en strategi for hvordan vi skaber vækst i de respektive lande, siger den nytiltrådte CEO. 

Per Stryhn har flere ledende stillinger i multinationale og højteknologiske virksomheder på cv'et. Han har blandt andet arbejdet otte år som servicedirektør og servicechef i Siemens, tre år i samme rolle hos Coromatic A/S og godt syv år som afdelingsleder hos Siemens Technology Services. 

- Jeg har næsten udelukkende arbejdet med at etablere, udvikle og sælge ydelser og koncepter inden for serviceområdet. Jeg kan godt lide at gennemføre ændringer, der er nødvendige for at udvikle virksomheden og dens medarbejdere, for at skabe en stærkere markedsposition, siger Per Stryhn.  

For godt halvandet år siden begyndte han i Vaillant som servicedirektør. Nu tager han endnu et skridt, og efterfølger Christian Sieg som administrerende direktør for virksomhedens aktiviteter i Norden.  

- Vi har en meget spændende tid foran os. Vi leverer produkter af højeste kvalitet, har et komplet serviceudbud og markedets længste erfaring. Nu skal vi bare blive endnu skarpere på hvert område.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079