23948sdkhjf

22-årig koncern runder 1000 medarbejdere

Den danske koncern Eltronic Group har rundet 1000 medarbejdere. Og koncernen skal rekruttere endnu flere ingeniører, projektledere og teknikere i både Danmark og udlandet i 2022.

- Vi er på en vækst- og udviklingsrejse, som ser ud til at fortsætte. Over de sidste år har vi sat ind på områder, hvor vi er specialister og udbygget dem. Det kræver en kvalificeret arbejdsstyrke for at følge med efterspørgslen og vores ambitioner inden for automatisering og digitalisering, x-to-power og power-to-x. Det er på grund af vores medarbejdere, vi lykkes med vores mål – og det er vores stærke organisationskultur, der er fundamentet for, at vi nu kan tælle mere end 1000, siger Lars Jensen, CEO for og grundlægger af Eltronic Group, i en pressemeddelelse.

Om Eltronic Group:

  • Består af otte driftsselskaber: Eltronic A/S, Enabl A/S, Eltronic FuelTech A/S, Data Intelligence A/S, HE Marine A/S, TS Tech A/S, Dynatest A/S og Epcido A/S.
  • Koncernen har hovedsæde i Hedensted og har flere lokationer i Danmark, mens Eltronic Groups virksomheder også har lokationer i USA, Storbritannien, Polen, Bulgarien, Ukraine, Indien, Taiwan og Kina.   

Den 1. marts i år kunne koncernen fejre 22-års fødselsdag, og i løbet af årene har Lars Jensen og Eltronic Group formået at etablere en sund forretning, der bliver ved med at vokse. 

- Noget af det, vi hele tiden har fokus på, er at investere i forretningen og tænke i muligheder og udvikling. Det gør vi blandt andet ved at investere i nye faciliteter og turde satse på nye teknologier, lyder det fra direktøren.

- På sin vis mener jeg også, at hvis organisationen har evnerne, har den også forpligtigelserne. Det er noget, vi forsøger at agere efter. Det ville være lettere at stille sig tilfreds med det, vi allerede har opnået, men vi har mere at bidrage med inden for det, vi er dygtige til, forklarer Lars Jensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094