23948sdkhjf

Messe vender tilbage efter fire års pause

El & Teknik Messen er tilbage og der kommer især fokus på den grønne omstilling på messen, der foregår i Odense Congress Center fra den 3. til 5. maj.

- Den overordnede tendens er, at den grønne omstilling kræver en omfattende elektrificering af vores energiforsyning og -distribution. Det betyder, at alle dele af elfaget har og får en nøglerolle i omstillingen af samfundet til bæredygtighed og klimaneutralitet, siger Jørgen S. Christensen, der sidder i styregruppen for messen El & Teknik 2022, i en pressemeddelelse. Til daglig er han forsknings- og teknologidirektør i Dansk Energi.

Der kommer især fokus på varmepumper, solceller og opladning af elbiler, der får en særlig temastand. Men intelligente bygningsinstallationer og fremtidens medarbejdere vil også sætte sit præg, ligesom der er en ny tendens til, at producenter tænker installatørers effektivitet ind i design og leverancepakker.

Det er fire år siden, at elbranchen sidst har haft chancen for at mødes fysisk på en messen. Det skyldes naturligvis covid-19 pandemien.

- Der er gang i mange spændende tendenser på det elfaglige område, siger Jørgen S. Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078