23948sdkhjf

Rekordordre til Q-Interline

Anaspec Solutions, som er Q-Interlines distributør i Holland, Belgien og Luxemburg, har afgivet en ordre på 10 Quant analysesystemer.

Det er Q-Interlines største enkeltstående ordre i firmaets godt 25-årige historie. Det oplyser den sjællandske virksomhed i en meddelelse til First North-børsen.

- Vi er stolte af, at vi nu rigtigt får foden inden for dørene hos fødevareproducenterne i Benelux-landende og med vores analyseinstrumenter kan bidrage med at forbedre produktkvaliteten og optimere produktionsprocesserne. Ordren betyder meget for vores synlighed og fortsatte succes i de tre lande, siger CEO Martin Roithner Henriksen.

Nederlandene er, som Tyskland og Frankrig, blandt de absolutte sværvægtere inden for fødevareproduktion i Europa. Et ihærdigt og tæt samarbejde med Nederlandenes førende landbrugs- og fødevarelaboratorier samt det største mejerilaboratorium, Qlip B.V., der årligt tester 1,8 millioner mælkeprøver, har banet vejen for penetrationen af markedet.

Q-Interline udvikler højteknologiske analyseløsninger til optimering af proces- og produktkvalitet, baseret på infrarød spektroskopi og korrekt prøveudtagning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078