23948sdkhjf

WS Audiology-VP vinder ungdomspris

40-årige Jakob Bradsted, der er Vice President Group Accounting and Tax hos høreapparatvirksomheden WS Audiology, har netop vundet prisen for årets 'Rising Star' til prisuddelingen CFO'ens Agenda 2022, som revisionsvirksomheden PwC står bag.

I 2018 blev Jakob Bradsted VP head of Finance og Compliance hos Goodvalley Group, og i efteråret 2021 blev han hentet til WS Audiology til en stilling som VP Group Accounting and Tax.

Juryen begrundede kåringen således:

- Jakob er valgt som Årets Rising Star på baggrund af meget solide kompetencer inden for finance, ligesom han er en stærk analytiker, der formår at opbygge solide processer i et kompliceret virksomhedsmiljø. Samtidig har Jakob med sit væsen og personlighed hurtig formået at opbygge stor troværdighed i virksomheden og at skabe naturligt følgeskab i sin afdeling.

De begrunder ligeledes kåringen med den indflydelse, han allerede har haft på WS Audiology.

- Jakob har med sit korte virke i WS Audiology allerede sat sit tydelige, positive aftryk. Han har etableret processer, så WS Audiology er forberedt til en potentiel fremtid børsintroduktion, ligesom han har stået i spidsen for en markant opgradering af den eksterne rapportering og lukkeproces. Der er således indarbejdet strukturerede processer for koncernens rapporteringsstruktur med fokus på dataindsigt og effektivitet, lyder det fra juryen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109