23948sdkhjf

Shape Robotics-grundlægger træder tilbage: - Jeg er opfinder ind til benet

I løbet af foråret kunne Shape Robotics meddele, at stifter David Johan Christensen trådte tilbage fra posten som CEO for i stedet at fungere som Executive Vice President.

Men også den post er han inden længe fortid på. I en pressemeddelelse fortæller Farum-virksomheden, at David Johan Christensen fra udgangen af juli ikke længere vil være en del af den daglige drift af Shape, omend han vil fortsætte på sin bestyrelsespost.

Ifølge David Johan Christensen selv, så skyldes valget, at han mest af alt savner at udvikle teknologi helt fra bunden.

- Efter en lang og fantastisk rejse med Shape glæder jeg mig til igen at skulle udvikle teknologi helt fra bunden til noget levedygtigt på det åbne marked. Jeg er dermed klar til at lægge min udviklingserfaring og skabertrang i nye projekter, der måtte komme min vej. Jeg er opfinder ind til benet, men jeg er bestemt også familiemenneske. Jeg ved, at mine fire børn og min kære kone glæder sig til, at jeg får mere fleksibilitet i mit arbejdsliv og flere frie timer i døgnet, siger David Johan Christensen og uddyber, at hans "hovedrolle som opfinder i denne virksomhed er slut nu".

David Johan Christensen anerkender, at der ikke længere er brug for hans kompetencer i hverdagen.

- Min daglige gang på kontoret er ikke længere afgørende for at forløse Shape Robotics’ internationale potentiale. Derfor vil jeg via mit ejerskab og bestyrelsesarbejde bistå selskabet med at sikre den fortsatte positive udvikling af vores palette af både robotter og STEAM-labs og partnerskaber, lyder det fra David Johan Christensen.

André Fehrn, der tiltrådte som nye CEO i Shape i marts, bruger lejligheden til at takke grundlæggeren for sin tid i Shape Robotics.

- Jeg vil gerne takke David for hans store indsats med at skabe det Shape Robotics, vi har i dag. David er en gudsbenådet opfinder og har skabt en virksomhed, der nu beviser sin relevans på både det personlige og det samfundsmæssige plan, og som slår igennem internationalt. Vi ønsker David held og lykke og vi ved, at der sikkert ikke går længe, inden han finder på noget nyt og fantastisk at udvikle, som også bliver til gavn for verden, siger André Fehrn.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094