23948sdkhjf

Aarhusianske røntgen-eksperter har travlt og fordobler pladsen

De aarhusianske røntgenspecialister fra Magnatek har fået vokseværk.

I midten af maj rykkede de fra de hidtidige rammer på 1000 kvadratmeter til et nyt tre-etagers domicil på 2000 kvadratmeter, og forklaringen på, at de måtte søge nye omgivelser, er ret simpel:

- Vi kunne ikke rigtigt være der mere. Vi har mange spændende projekter, som vi kigger ind i, og så giver det her også os plads til at vokse noget mere, fortæller administrerende direktør i Magnatek, Henrik Ibsen, til Electronic Supply.

En anden fordel ved de nye lokaler er, at Magnatek nu ejer bygningerne, hvor de hidtil har lejet sig ind. Det giver mulighed for at skalere produktionen og modellere rammerne, så de passer bedst muligt til de fremtidige opgaver, der måtte komme.

Plads til yderligere vækst

Det er godt otte år siden, at Magnatek rykkede fra det københavnske til Højbjerg i Aarhus. Her fik de 375 kvadratmeter, som blev udvidet til først 600 og senere 1000 kvadratmeter. Og nu er den plads altså fordoblet i de nye faciliteter, der ligger få minutters kørsel fra de gamle bygninger.

De nye bygninger skal dermed nok kunne rumme de nuværende ansatte - i hvert fald foreløbigt.

- Vi sidder med nogle udviklingsprojekter med nogle kunder lige nu, som gør at vi får pres på produktionen og udviklingen, og derfor er vi også på udkig efter folk, siger Henrik Ibsen.

Direktøren satser altså på at kunne hyre flere nye folk de kommende år, og det vil hovedsagligt være i form af elektro-, maskin- og softwareingeniører, der skal understøtte potentialet i den del af forretningen, hvor Magnatek leverer røntgenudstyr til inspektion af fødevarer.

På dette område "rører der sig mere og mere" ifølge Henrik Ibsen.

Om Magnatek

  • Grundlagt i 1984 i København og flyttede i 2013 til Højbjerg ved Aarhus.
  • Udvikler og producerer røntgenudstyr til industriel røntgeninspektion, blandt andet CT-scanning til industrivirksomheder og inden for fødevare- og medicinalindustrien.
  • Henrik Ibsen er både ejer og direktør.
  • Har 11 ansatte.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078