23948sdkhjf

Nyt dansk-norsk ladestandersamarbejde skal imødekomme stor efterspørgsel

Den norske ladestanderproducent Zaptec og danske techvirksomhed Monta lancerer et nyt partnerskab, der kombinerer Zaptecs ladestandere med Montas software.

Partnerskabet, der hedder Zaptec Park, lanceres i flere europæiske lande og giver virksomheder, foreninger, forlystelsesparker og supermarkeder en alt-i-en ladeløsning, der kan tilpasses deres behov. Det oplyser Monta i en pressemeddelelse.

Spørger man administrerende direktør i norske Zaptec, Peter Bardenfleth-Hansen, er det et stort skridt i den rigtige retning for at gøre elbilsopladning så gnidningsfrit som muligt.

- Ved at kombinere vores kvalitetsladestandere med Monta, en virksomhed dedikeret til at udvikle software til ladestandere, får Zaptec ejere nu fuld kontrol over tilgængelighed, forbrug, priser, betalinger og brugere af deres ladestandere samt adgang til features som virtuel kø, reservation af ladestander og load balancing. Løsningen er en gamechanger for virksomheder med behov for fleksibilitet, og det fjerner mange af de barrierer, elbilister står over for i dag, fortæller danske Peter Bardenfleth-Hansen, administrerende direktør i Zaptec.

Om Monta

  • Montas software hjælper ejerne af ladestandere med at bestemme, hvem der har adgang, hvornår og til hvilken pris.
  • Systemet giver også operatørerne overblik over brugere, forbrug, status og betalinger og virker med over 50 hardware mærker herunder ABB, Easee og Webasto.
  • Som elbilist kan Monta bruges til at oplade, når strømmen er billigst eller grønnest derhjemme, og appen giver adgang til 150.000 ladepunkter i hele Europa.

Kilde: Monta

Udover at gøre det nemmere for elbilister at oplade deres elbil, kan Zaptec ejere gøre deres ladestandere offentlige tilgængelige og tage en pris for at andre kan oplade. Ved at gøre brug af de former for semi-offentlige ladestandere kan ejerne øge antallet af lademuligheder i deres område og dermed bidrage til en bedre og mere bæredygtig ladeinfrastruktur.

Hos Monta er man også glad for aftalen, der lanceres først i Sverige i juni. Herefter følger Danmark, Norge samt flere europæiske lande.

- Zaptec er et af de førende brands i branchen, og vi er glade for at indgå partnerskab med en virksomhed, der, som os, vil skabe en bedre verden ved at gøre fremtiden mere bæredygtig og elektrisk. Ved at kombinere Zaptecs flotte og sikre ladestandere med vores fremtidssikrede software skaber vi fleksible ladeløsninger, mens vi udvider ladenetværket og imødekommer de mange elbiler, der efterhånden kører i hele Europa, fortæller Casper Rasmussen, administrerende direktør i Monta.

redaktionen/moh

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062