23948sdkhjf

Blue Ocean:  Vi har tre stærke robotter - og flere på vej

Folkene bag Blue Ocean Robotics har udviklet nogle spændende robotter. Tre af dem ude på markedet, og UVD-robotten, som desinficerer med UVD-stråler, er en stor succes. Analyser viser faktisk, at den dækker 75 procent af verdensmarkedet for UVD-robotter.

UVD-robotten står fuld færdig, men de to andre robotter udvikler virksomheden stadig på. Det er PTR-robotten og telepresence-robotten GoBe. Blue Ocean lægger kræfterne i de tre robotter.

- Vi bruger mange ressourcer og energi på de tre robotter, som vi har på markedet nu. Dem vil vi gerne have noget længere i deres livsforløb, før vi går videre med nye robotter, siger Claus Risager, strategidirektør hos Blue Ocean Robotics, som nu har 200 medarbejdere.

Men når tiden kommer, har virksomheden flere gode ideer til nye servicerobotter.

- Vi har identificeret fire nye mulige robotter med stort potentiale. Dem kan vi tage frem og udvikle og kommercialisere, siger Claus Risager.

Claus Risager vil ikke ud med, hvilke fire nye robotter, der er tale om. Virksomheden skal have ro til at udvikle de ny robotter.

Bemærk

Du kan læse hele artiklen i sin fulde længde på Electronic Supplys søstermedie Jern & Maskinindustrien - det kræver dog abonnement

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094