23948sdkhjf

Lysvirksomhed kæmper for overlevelsen

Efter Novalume i 2016 overtog forretningen fra det skandaleramte Hesalight, gik det godt de første år i selskabets levetid.

Men det gør det ikke længere, og nu er virksomheden tæt på at kaste håndklædet i ringen.

Det skriver Finans.

Novalume er blandt andet løbet ind i vanskeligheder i de sydamerikanske, hvor en kommune i Chile er løbet fra en aftale på 35 millioner.

Det har stillet virksomheden så skidt, at de nu ikke ser andre udveje end at holde Novalume Holding i live frem til 2024. Dog uden nogle nye projekter men blot for at indkassere de resterende betalinger fra kunder, så de kan betale kreditorerne tilbage.

Ifølge Finans har Novalume undervejs oprettet et datterselskab, hvor man ville forsøge at fortsætte en form for drift med fokus på løsninger til gadebelysning, men den del har også været hårdt ramt af blandt andet covid-19.

Derfor er de under rekonstruktion, men Christian Overgaard, bestyrelsesformand og majoritetsaktionær, tror på, at der kan findes en løsning.

- Vi er i gang med at søge efter yderligere investorer, og vi forventer, at det vil falde på plads i løbet af de kommende uger, siger han til mediet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094