23948sdkhjf

Dansk storcenter i storstilet ladestander-samarbejde

Efterspørgslen har været stor, og kundernes bønner er blevet hørt. Nu kommer der flere lademuligheder til Kolding Storcenter. Shoppingcenteret har nemlig i samarbejde med Tesla gjort plads til en såkaldt Supercharger-station med hele 16 ladestandere.

- Med de nye ladestandere gør vi det lettere for både borgere og besøgende i Kolding at lade deres elbil op. På den måde er vi med til at fremme den bæredygtige udvikling med grøn transport i vores område, hvilket vi er enormt stolte af, siger centerchef Carsten Lindblad.

Som en del af et pilotprojekt har Tesla besluttet, at alle biler – uafhængigt af mærke – skal kunne bruge de 16 nye ladestandere ved Kolding Storcenter.

Ladestationen ved Kolding Storcenter er den anden ud af i alt seks nye Supercharger-stationer med V3-teknologi, som vil blive etableret i Danmark i løbet af de kommende måneder.

Om lynladestationen

Supercharger-stationen ved Kolding Storcenter vil bestå af Teslas tredje generation af Superchargers, den såkaldte V3-model, som har en effekt på op til 250 kilowatt og derfor sikrer en hurtig opladningstid. 

Har man eksempelvis en Model 3 Long Range fra Tesla, kan den lade op til 275 kilometer rækkevidde på blot 15 minutter på en V3 Supercharger, hvilket er den gennemsnitlige ladepause.

Kilde: Kolding Storcenter

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078