23948sdkhjf

Coromatic Group køber generatorfirma

Koncernen fortsætter den nordiske ekspansion og forstærker produktporteføljen inden for sikker strømforsyning med købet af norske Reservekraft AS.
Coromatic Group har sammen med hovedaktionæren EQT lavet en udviklingsplan med henblik på fortsat at vokse i Norden. En tydelig målsætning er, at Coromatic Group skal tilbyde komplette løsninger inden for datacentre og andre kritiske ejendomme, hvilket erhvervelsen af norske Reservekraft AS bidrager til.

– Coromatic Group skal fortsat vokse og skabe et komplet tilbud på alle vores hjemmemarkeder, både gennem organisk vækst og flere opkøb. Reservekraft AS gør os til en endnu skarpere aktør inden for sikker strømforsyning i Norden. Det er en stærk organisation med dygtige medarbejdere, og en entreprenørdrevet kultur, som passer som hånd i handske med vores egen, siger Maths Waxin, koncerndirektør i Coromatic Group.

Vil være en stærkere leverandør
Norske Reservekraft AS grundlagdes i 1985 af Ulf Björn Dahl og er i dag markedsledende i Norge inden for sin niche. Dahl og Reservekraft AS’ to andre ejere fortsætter i firmaet og bliver også partnere i Coromatic Group. Firmaets kunder omfatter adskillige norske hospitaler og virksomheder med store datacentre såsom Digiplex og DnBNOR.

– Vi ser frem imod at blive en del af en større sammenhæng og ser store muligheder i at blive en stærkere leverandør ved hjælp af den kompetence og de muskler, som findes i Coromatic Group. For vores kunder indebærer dette mulighed for at drage nytte af såvel stærkere processer som projektledelsessynergier inden for Coromatic Group samtidig med, at vi kommer til at fortsætte som eget selskab i koncernen, siger Ulf Björn Dahl, administrerende direktør i Reservekraft AS.

Coromatic Group har i dag selskaber i Sverige, Norge, Danmark samt Finland, og blandt kunderne er flere end 1.000 virksomheder og organisationer i Norden. Udover Reservekraft AS består koncernen af svenske Coromatic AB, Metric Power Systems AB og Skandinaviska Kraftprodukter AB, norske Coromatic AS og Metric AS, danske Scanpocon A/S og Coromatic A/S, samt finske Coromatic OY. Med opkøbet af Reservekraft AS vokser koncernen til 275 medarbejdere og en omsætning på 765 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094