23948sdkhjf

Fynsk producent af undervandsrobotter ruster sig til næste vækstfase

Fynske Blue Atlas Robotics producerer undervandsrobotter, som kan overvåge og rapportere, hvordan skibe eller havvindmøllers tilstand er under havoverfladen.

Virksomheden blev grundlagt i 2018, og blev samme år udvalgt til at være en del af Odense Robotics’ Startup Hub, der skal hjælpe virksomhederne igennem de første kritiske år.

De første år er naturligt nok gået med udvikling af teknologien og med at få de første salg landet. Nu står Blue Atlas Robotics imidlertid klar til at opskalere produktionen, og der har man hentet ekstern hjælp. Det skriver Odense Robotics på sin hjemmeside.

Robotvirksomheden har nemlig allieret sig med en gruppe studerende fra SDU, der har udarbejdet en plan for optimering af produktion og forsyningskæder.

De studerende har analyseret Blue Atlas Robotics’ nuværende produktions-setup, og kommet med forbedringsforslag til nøgleområder som lead-tider, sourcing af komponenter, lagerstyring og montage. Outputtet er en plan for, hvordan Blue Atlas Robotics kan strukturere deres leverandørkæder.

- Samarbejdet betød, at de studerende havde muligheden for at hjælpe med at forme hele leverandørkæden hos Blue Atlas Robotics i stedet for bare et enkelt område af den. Samtidig har virksomheden fået en komplet plan, som de kan trække på i den næste del af deres opskalerings-rejse, siger Kim Als, business development manager hos Odense Robotics, på hjemmesiden.

- Vores samarbejde med SDU og Odense Robotics har passet godt med vores opskalerings-strategi. Vi har fået nye indsigter i vores nuværende produktions-setup og fremtidige behov, som vi ellers ikke ville have haft tid eller ressourcer til at undersøge. Denne interne opmærksomhed om, hvad vi skal gøre og implementere vil være uvurderligt for den fremtidige vækst og hjælpe os med at undgå fremtidige produktions-tilbageslag. Vi har nu en skabelon, vi kan bruge, når vi opskalerer, og ordrerne øges. Vi planlægger at implementere flere dele af planen inden udgangen af året, siger Mads Andersen, CEO og medstifter af Blue Atlas Robotics.

Originalartikel: https://www.odenserobotics.dk/blue-atlas-robotics-new-plan-set-to-improve-production/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094