23948sdkhjf

WS Audiology vokser i Q3 og forventer samlet fremgang

Efter en hård coronaopbremsning og fortsatte år med vanskeligheder i forsyningskæderne, peger pilen nu den rette vej for høreapparatkæmpen WS Audiology, der i 2019 blev etableret gennem en fusion af de tidligere konkurrenter Widex og Sivantos.

I en nyt regnskab for tredje kvartal i det skæve 2021/2022-regnskab lyder det, at omsætningen er vokset til til 586 millioner euro svarende til en vækst på 11 procent.

Virksomhedens normaliserede EBITDA kunne dog ikke helt følge med i samme kadence, men det ender alligevel med en vækst på 4 procent til 120 millioner euro, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Hos WS Audiology er man derfor glad for Q3-resultatet, der er kommet på trods af vanskelige markedsvilkår.

- WSA fortsatte med at vokse i tredje kvartal af regnskabsåret på trods af vanskeligere markedsforhold og et meget udfordrende eksternt miljø, suger WS Audiology-CEO, Eric Bernard, i pressemeddelelsen, hvor han også bruger lejligheden til at understrege, at væksten er hentet i alle de regioner, hvor virksomheden opererer.

Eric Bernard bruger videre lejligheden til at forklare, at de ligeledes satser på en samlet vækst for året.

- På trods af globale usikkerheder er vi på vej til at levere på vores multi-brand og multi-channel-strategi, og vi forventer en stærk organisk vækst på omkring 7 procent for 2021/2022-regnskabsåret, lyder det fra Eric Bernard.

Det peger dog på, at WS Audiology forventer et svagere fjerde kvartal, idet de ifølge pressemeddelelsen i løbet af årets første ni måneder har haft en organisk vækst på ni procent.

WS Audiology lukker det skæve 2021/2022-regnskab ved udgangen af denne måned.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078