23948sdkhjf

Optur hos Eilersen

Eilersen oplever en stor interesse for virksomhedens vejeløsninger og voksede i 2011 med 35 procent.
Der er fart på hos den danske producent af vejeceller, der oplever stigende efterspørgsel over det meste af verden.

- Vi får løbende nye kunder både herhjemme og i udlandet; blandt andet er vi i gang med at underskrive en distributionsaftale i USA. Hidtil har vi solgt til det amerikanske marked gennem vores maskinbygger-kunder, men nu vil vi gerne fokusere mere på dette vigtige marked, siger Frederik Juul Eilersen, der kan berette om en række spændende ordrer i det seneste år.

- I USA har vi blandt andet leveret vejeudstyret til et stort antal fyldelinjer hos en stor multinational koncern. Derudover har vi også gang i nogle store offshore-projekter. Blandt andet har vi sidste år leveret vejeudstyr til Scarabeo 9 boreplatformen, der kan bore på de hidtil dybeste havdybder, og vi har også gang i nogle spændende projekter i Mellemøsten, fortæller Frederik Juul Eilersen.

Nye produkter skaber yderligere vækst
Han ser derfor også med stor fortrøstning på fremtiden og regner med, at den flotte vækst fortsætter i 2012 og fremover.

- I 2012 ligger vi foreløbig til en vækst på 10-15 procent, og kan vi holde det niveau året ud, vil det være fint. Det har selvfølgelig også betydet, at vi har udvidet medarbejderstaben i takt med ordreindgangen. I år har vi fået tre-fire ekstra ansatte, så vi nu er oppe på 22, siger Frederik Juul Eilersen.

Optimismen bunder blandt andet i, at Eilersen har en række nye produkter på vej på markedet. Udover en ny typegodkendt vejeterminal lancerer Eilersen i løbet af september måned en række nye EtherCAT vejemoduler for kommunikation med styringer fra blandt andet Beckhoff og Omron.

De nye produkter bliver udstillet i den denne uge på Automatik 2012 stand B1030.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.532