23948sdkhjf

Automations-koncern opruster med endnu et opkøb

Nordic Automation Partner, der blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PD-Automation, har købt endnu en virksomhed.

Denne gang er der tale om Fredericia-virksomheden 3Tech Automation, der bliver en del af koncernen, som desuden tæller svensk-norske Acobia og de danske virksomheder Logimatic, AN Group og Inuatek.

3Tech Automation har i mere end to årtier leveret automatiseringsløsninger til produktionslinjer og produktionsmaskiner for internationale kunder primært inden for vedvarende energi, levnedsmiddel-, proces- og medicinalindustrien. Selskabet har 21 medarbejdere.

Søren K. Pedersen, administrerende direktør og medejer af 3Tech Automation, siger:

- Optimering, produktivitet og rentabilitet er på alle produktionsvirksomheders dagsorden, og vores mission er at styrke vores kunders konkurrencefordel gennem automatisering og optimering af proceslinjer og produktionsudstyr. Vi ser derfor frem til, som en del af Nordic Automation Partner, at kunne tilbyde en endnu bredere vifte af kompetencer og langsigtede løsninger til gavn for alle Nordic Automation Partners kunder.

3Tech Automation fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, og ejere og ledere i selskabet fortsætter med en betydelig ejerandel i Nordic Automation Partner.

Henrik Jensen, administrerende direktør for Nordic Automation Partner, siger:

- 3Tech Automation komplimenterer Nordic Automation Partner godt og vil bidrage til vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af komplekse automatiseringsløsninger til industrien. Vi ser frem til sammen med 3Tech Automation at skabe en endnu stærkere gruppe til gavn for både kunder og medarbejdere, og samtidig styrke vores tilstedeværelse i trekantområdet, hvor mange af vores danske kunder har produktionsvirksomhed.

Nordic Automation Partner har med 3Tech Automations indtræden i gruppen nu cirka 280 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge og Serbien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Politiet stopper efterforskning af IT-gigant i diktatur-sag
Robotfirma indgår aftale på 60 millioner med IT-sværvægter
Apple hjemtager mikrochip-produktion efter global krise
Terma udvider direktionen med ny Executive Vice President
Unge fik prøvet robotter i praksis
Der sælges færre smartphones på verdensplan
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109