23948sdkhjf

Linak-ejer: - Vi har haft et urealistisk godt år

Omsætningen hos aktuatorproducenten steg i 2021/2022 med 20 procent til 4,8 milliarder kroner, mens bruttoresultatet steg med 16 procent til 1,35 milliarder kroner. Det skriver Børsen.

- Vi har været plaget af prisstigninger, og det præger også noget af resultatet. Varer og komponenter er blevet dyrere, men jeg mener alligevel, vi har haft et urealistisk godt år, fordi vi har formået at navigere i komponentmangel og er aldrig gået i stå. Nu er priserne på vej ned igen, og vi må se, hvor det ender. Men det har været et mærkeligt år, siger medejer og administrerende direktør Bent Jensen, til Børsen.

Han forventer dog ikke, at de gode tider varer ved, og understreger blandt andet, at ordreindgangen lige nu ikke lever op til forventningerne. I 2022/2023 forventes en beskeden omsætningsstigning på 4-6 procent, og et overskud der ikke vil stige.

Derfor har Linak allerede afskediget alle sine vikarer, og bliver ordrebogen ikke bedre i de kommende måneder, vil Bent Jensen ikke afvise, at det bliver nødvendigt at afskedige fastansatte i starten af 2023.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/prisstigninger-oger-rigmands-toplinje-med-800-mio-kr?b_source=seneste-nyt&b_medium=row_1&b_campaign=list_49

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyder sætter omsætningsrekord og tidobler bundlinjen
Dansk Microsoft-chef stopper - afløser er fundet
Gomspace henter 134 EU-millioner
Østjyske drone-folk skal redde fjernvarmen
Andenviolinen har taget over og skabt en vækstsucces
WS Audiology taber milliarder på trods af omsætningsvækst
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.063