23948sdkhjf

Andenviolinen har taget over og skabt en vækstsucces

Han har endnu ikke rundet de 40 år, men han har overtaget roret i en af landets mest markante robotvirksomheder.

Der er tale om André Fehrn, som efter fem år i virksomheden tog skridtet op fra CFO, da han overtog CEO-rollen fra medstifter David Johan Christensen i begyndelsen af indeværende år.

Det har på trods af erfaringen i virksomheden været en omvæltning for André Fehrn, der har en baggrund i økonomi.

- Jeg har været i virksomheden siden 2017, og jeg har været andenviolin i mange år, så det var ikke ubekendt. Men det har været både sjovt og hårdt, siger André Fehrn.

For hvor han med sin revisorbaggrund før kunne holde sig til de tørre tal, er der nu en masse andet at forholde sig til:

- Jeg har haft min comfortzone med økonomi og administration og legal. Men pludseligt har jeg skullet have nogle kasketter på, som jeg ikke har været vant til. Pludselig skal jeg overveje SoMe, investor relations, at folk har et sygt barn og at tale med en som dig. Så man skal ofte skifte kasket, og det skal jeg lige vænne mig til.

- Men jeg synes, jeg gør det okay, siger André Fehrn, som har seksdoblet omsætningen siden sin ankomst.

André Fehrn anerkender, en anden udfordring for hans vedkommende består i, at teknologi med egne ord ikke er hans stærkeste side.

- Hvis nogle spørger, hvilken semiconducter vi bruger, må jeg lige høre hos vores CTO. Men udover det forstår jeg generelt vores setup og assembly, forsikrer André Fehrn.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08