23948sdkhjf

Dansk Microsoft-chef stopper - afløser er fundet

Fra årsskiftet skal Microsoft Danmark have ny topchef.

Efter 20 år i Microsoft Danmark bliver administrerende direktør Nana Bule ved årsskiftet afløst af Mette Kaagaard, der kommer fra Deloitte.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Nana Bule startede sin karriere i Microsoft i 2002 og har siden 2013 været en del af den danske direktion, inden hun i 2019 blev udnævnt til administrerende direktør. Under Nana Bules ledelse er omsætningen i Microsoft Danmark fordoblet, men hun samtidig har spillet en stor rolle i den igangværende etablering danske datacentre, der er Microsofts bredeste investering i Danmark.

- Det har været et stort privilegium at stå i spidsen for Microsoft Danmark, og det har derfor været en svær beslutning, men efter to årtier er tiden nu moden til at åbne det næste kapitel i min karriere. Jeg er stolt over de resultater, vi har skabt sammen og jeg giver trygt stafetten videre til Mette Kaagaard, der sammen med alle de dygtige medarbejdere i Microsoft skal drive forretningen videre mod nye horisonter, siger Nana Bule i pressemeddelelsen.

Nana Bule overlader rollen som administrerende direktør i Microsoft Danmark til Mette Kaagaard den 1. januar 2023 og bliver januar måned ud for at sikre en god overdragelse.

Mette Kaagaard kommer fra en rolle som Managing Partner for Risk Advisory i Deloitte Danmark og har mere end 20 års erfaring med ledelse, digitalisering og teknologi. Ud over at arbejde i rådgivningsbranchen hos Accenture og Deloitte, har Mette Kaagaard arbejdet med software, platforme og IT-infrastruktur – blandt andet som Executive Vice President i KMD, Managing Director i Conscia og CIO i Egmont.

- Jeg har gennem hele min professionelle karriere benyttet Microsofts teknologier og løsninger, når kunder har skullet nytænke eller modernisere deres forretning. Derfor er det mig en stor glæde, sammen med Microsofts mange dygtige medarbejdere, kunder og partnere, at få lov at fortsætte en stærk digital udvikling her i Danmark, siger Mette Kaagaard.

Blå bog - Mette Kaagaard

  • 2021-2022: Managing Partner, Risk Advisory, Deloitte Danmark
  • 2020-2021: Managing Director, Conscia Danmark
  • 2015-2020: Executive Vice President, KMD
  • 2008-2015: Adm. Direktør, Schultz Holding
  • 1991-2008: Forskellige stillinger inden for IT og mediebranchen.
  • Uddannet maskiningeniør fra DTU og HD i organisation og it fra CBS

Kilde: Microsoft Danmark

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaotisk 2023-start i elektronikbranchen: Fyringer og konkurser på stribe - og et enkelt lyspunkt
Universal Robots: Ny EU-aftale fremtidssikrer den danske robotindustri
Droneleverancer skal effektivisere havvind
24 job reddet på sønderjysk køleskabsfabrik
Dronevirksomhed er gået konkurs
UV-virksomhed får endnu en hæder
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.112