23948sdkhjf

Invisio scorer ny kæmpeordre

For godt halvanden måned siden lød det fra Invisio, der leverer kommunikationsudstyr til blandt andet militær, at ordrebøgerne var godt fyldt op.

Og Hvidovre-virksomheden fortsætter med at lande store ordrer. De har netop indgået en aftale om en ordre på 40 millioner SEK svarende til 27 millioner danske kroner med en ikke specificeret eksisterende kunde. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ordren er på Invisios ny V-Series Gen II-system, som indebærer blandt andet automatisk lydadaption baseret på omgivelsernes støjniveau, ligesom ordren også indeholder et stort antal af selskabets T7-headsets.

- Det er glædeligt, at vi nu forstærker vores forhold til en kunde, der er vigtig for os. Ordren er især markant, fordi den er på vores nyudviklede V-Series Gen II-system og det nyligt lancerede T7-headset, siger CEO Lars Højgård Hansen i pressemeddelelsen.

Direktøren lægger desuden vægt på netop vigtigheden af de tætte kunderelationer.

- Vores længerevarende relationer med kunder karakteriserer Invisio. Gennem flere år har vi nydt fordelene af at arbejde sammen med mange af dem, hvilket har haft markant indvirkning på vores stærke markedsposition. Tætte kunderelationer er en hjørnesten i vores vækststrategi, siger Lars Højgård Hansen.

Størstedelen af ordren vil blive leveret i første halvdel af 2023, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078