23948sdkhjf

Elextra åbner ny butik

Hobby-elektronikkæden har udvidet med en ny butik i Aalborg midtby.
Mandag den 17. september åbnede elektronikkæden Elextra sin nyeste butik i Aalborg midtby. Dermed vælger Helmholt Elektronik A/S, som er ansvarlig for Elextra-kæden, at gå imod tendensen med lukning af specialelektronik-forretninger i de danske storbyer.

Butikken på Vesterport 85 i Aalborg bliver kædens sjette butik, men det er den første, som startes op helt fra grunden. De øvrige fem har været eksisterende forretninger, som enten er blevet købt op, eller som er gået frivilligt ind i kædesamarbejdet. Derfor ser kædens administrerende direktør, Helmer Helmholt, Aalborg-forretningen som et særlig interessant projekt.

- Vi ser det som en kedelig tendens, at hobby-elektronikbutikkerne forsvinder fra byerne. Ganske vidst har de private kunder nem adgang til elektronikkomponenter, elektronikbyggesæt og værktøj via det stigende antal netbutikker, men dét som forsvinder, når elektronikbutikkerne lukker, er synligheden, adgangen til den faglige elektronikrådgivning og inspirationen til nye elektronikprojekter, udtaler Helmer Helmholt, og fortsætter:

- Elextra.dk forsøger ganske vist med sin egen netbutik at sætte fokus på hobby-elektronik, men der skal mere til, hvis man vil vække især de unges interesse for elektronik på mere end blot det almindelige brugerplan. Alt for få ved, hvad der reelt foregår inde i en pc, i en mobiltelefon eller i mange andre af de elektronikprodukter, som vi omgiver os med i vores hverdag. Det vil vi gerne gøre noget ved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062