23948sdkhjf

Robotfirma indgår aftale på 60 millioner med IT-sværvægter

I tråd med Shape Robotics partnerskabs-baserede vækststrategi styrker selskabet nu sin markedsposition i hovedmarkedet Rumænien med en ny distributionsaftale med en af regionens førende elektronik- og IT-distributører.

Med en forventet samlet ordreværdi på 60 millioner kroner vil Shape Robotics over de næste tre år arbejde side om side med de erfarne teams fra Network One Distribution (NOD) for at møde den store efterspørgsel på uddannelsesteknologi til det rumænske og østeuropæiske marked.

Det skriver Shape Robotics i en pressemeddelelse.

NOD er markedsledende elektronik- og IT-distributør i Rumænien med årlig omsætning på over 3 milliarder kroner og anses som en sværvægter i Øst- og Centraleuropa med mere end 20 års erfaring og flere tusinde partnere. Fra covid-19-tiden og frem har NOD intensiveret sit fokus på at digitalisere Rumænien og sigter strategisk efter at implementere de mest innovative løsninger og nyeste teknologier for at fremme udviklingen mod at modernisere det rumænske samfund.

CEO André Fehrn fortæller, at aftalen gør Shape Robotics i stand til at kunne skalere op hurtigere og levere på efterspørgslen på Shape Robotics' produkter.

- Partnerskabet med NOD er et led i vores strategi med at bygge et solidt distributions- og integrationsnetværk i Rumænien, så vi kan skalere op endnu hurtigere. Jo stærkere et netværk, vi har, desto lettere er det for os at komme ud til den lokale skole, virksomhed eller institution og implementere teknologien hurtigt med høj brugervenlighed for lærerne og veldokumenteret effekt på elevernes indlæring. Den tilgang har sikret en stor tillid til vores produkters kvalitet og en række faste aftaler hos de mest indflydelsesrige selskaber i regionen, siger CEO André Fehrn i pressemeddelelsen.

Ordren indeholder både Shape Robotics’ egen Fable-robot samt 3D-printere og VR-briller, der alle er delelementer i selskabets stadig mere populære og nøgleklare uddannelses-laboratorier, SteamLabs, der i dag står for størstedelen af selskabets omsætning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaotisk 2023-start i elektronikbranchen: Fyringer og konkurser på stribe - og et enkelt lyspunkt
Universal Robots: Ny EU-aftale fremtidssikrer den danske robotindustri
Droneleverancer skal effektivisere havvind
24 job reddet på sønderjysk køleskabsfabrik
Dronevirksomhed er gået konkurs
UV-virksomhed får endnu en hæder
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.094