23948sdkhjf

Elektronik-direktør træder ind i prestigefuld bestyrelse

Danmarks største tekniske brancheorganisation, VELTEK, har valgt produkt- og projektdirektør hos OJ Electronics, Jan Holm, som deres nye repræsentant i bestyrelsen hos Eurovent, der er en europæisk brancheorganisation for blandt andet HVAC.

Det oplyser OJ Electronics i en pressemeddelelse.

Hos Eurovent træder Jan Holm ind i bestyrelsen som repræsentant for VELTEK, der på tværs af brancher tæller i omegnen af 130 virksomheder.

— Det er et stort skulderklap, at OJ Electronics og jeg er blevet valgt af VELTEK til at varetage deres mandat. Vi ser det som en anerkendelse af, at den viden og de kompetencer, vi som virksomhed repræsenterer, kan bruges som inspiration for vores kollegaer i branchen, siger Jan Holm.

Eurovent er den fælleseuropæiske brancheorganisation for aktører inden for blandt andet ventilationsanlæg og varmesystemer (HVAC) og tæller mere end 1000 medlemsvirksomheder.

Jan Holm glæder sig til at være med til at sætte et bæredygtigt præg på Eurovent.

— VELTEK og jeg er meget optaget af den grønne dagsorden, og det bliver et af omdrejningspunkterne for mit engagement i Eurovent. Vi ønsker at arbejde for implementeringen af standardiserede procedurer og tiltag, der gør det nemmere for aktørerne i vores branche at imødekomme kravene til energirigtige og miljøvenlige løsninger inden for HVAC, siger Jan Holm, der i september trådte til som produkt- og projektdirektør i OJ Electronics.

OJ Electronics designer og udvikler elektroniske styringer til blandt andet gulvarme og ventilationsanlæg. De har medarbejdere og salgskontorer i England, Polen og USA, mens hovedkvarteret er i Sønderborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171