23948sdkhjf

Robotklynge skal have ny direktør

Efter otte år i spidsen for Odense Robotics har Mikkel Christoffersen valgt at søge nye udfordringer. Det oplyser robotklyngen på sin hjemmeside.

Mikkel Christoffersen stopper derfor som CEO med udgangen af marts 2023.

- Efter otte år som CEO har jeg besluttet, at det er tid til at søge nye udfordringer og gøre plads for nyt lederskab til at bygge videre på Odense Robotics’ stærke fundament. Det har været et stort privilegie at opbygge Odense Robotics til den nationale klynge, det er i dag og arbejde med så mange fantastiske virksomheder, partnere og kolleger. Jeg er taknemmelig for at have været en del af denne rejse, og jeg er stolt over at give så stærk en klynge videre til den næste CEO, siger Mikkel Christoffersen.

Han planlægger at fortsætte inden for robotbranchen som konsulent med fokus på startups og forretningsudvikling.

Odense Robotics starter nu søgningen efter en ny CEO.

- Mikkel har spillet en afgørende rolle i at bringe klyngen til, hvor den er i dag. Siden 2015 har Mikkel opbygget en regional klynge og siden sikre Odense Robotics som en af Danmarks nationale klynger. Nøglen i den transformation har været Mikkels evne til at fremhæve robot-, automations- og droneindustriens stærke potentiale for vækst og innovation, siger Henrik Anker, bestyrelsesformand for Odense Robotics.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109