23948sdkhjf

Poul-Eriks impulsive messe slår dørene op igen

Når kalenderen viser marts, bliver det endnu en gang tid til HiFi-messe i Assens.

Messen fandt sted første gang i 2020, blev bremset af en pandemi i 2021 og gjorde comeback i fjor.

Denne gang bliver altså tredje gang, at folk fra nær og fjern kan tage turen til det vestfynske for at se på det nyeste i dansk HiFi.

Manden bag messen er Poul-Erik Borup, der ser frem til HiFi-messe Assens, der i år finder sted i weekenden 11.-12. marts. Han fortæller, at han ikke har nogen uddannelses- eller erhvervsmæssige forudsætninger for at interessere sig for HiFi.

- Jeg interesserer mig simpelthen bare for musik, og jeg bygger selv højttalere, så det er ren og skær passion, lyder det fra Poul-Erik Borup.

Han fortæller videre, at der i årets udgave af HiFi-messe Assens vil være en lang række standholdere at finde.

- Man kan forvente stille og rolige omgivelser med god tid til at besøge forskellige stande. Der er både danske firmaer, som producerer højttalere, Danesian, som producerer enheder, så er der folk, der ligesom jeg selv bygger højttalere. Så er der en, der har et pladeselskab, en der laver kabler og nogle med vintage-HiFi, som tager det med og spiller på det, siger Poul-Erik Borup om messen.

Kort sagt er der altså noget for enhver med smag for HiFi og lyd i almindelig, men programmet er endnu ikke fastlagt. Sådan en type er Poul-Erik Borup nemlig ikke, lyder det fra messe-bagmanden.

- Jeg står for det hele selv, og jeg er en ret impulsiv person, så jeg har ikke færdigtænkt alt, der skal ske, endnu, siger han.

Poul-Erik Borup fortæller, at der på de to dage i marts vil være mulighed for at købe mad og drikke, "så man kan sætte hele dagen af til det", mens han også forventer, at der vil være brugtsalg af både HiFi og "måske en enkelt vinyl-skive."

HiFi-messe Assens løber af stablen 11. marts 10-17 og 12. marts 10-16 i lokaler på Køng Idrætsfriskole i Glamsbjerg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078