23948sdkhjf

Gomspace i stor fyringsrunde

Da Gomspace i efteråret måtte suspendere en stor ordre lød det, at det ikke ville betyde fyringer hos den nordjyske rumudvikler.

Men sådan forholder det sig ikke alligevel. For nu skal virksomheden gennem en fyringsrunde, hvor 45-55 medarbejdere sige farvel. Det skriver Nordjyske.

Ifølge Nordjyskes oplysninger var medarbejderstaben ellers kort før jul blevet informeret om, at der var sikret finansiering til 2023. Men alt imens julefreden fik lov at sænke sig, var virkeligheden altså en anden, eftersom de nu må afskedige et stort antal folk.

CEO i Gomspace, Niels Buus, vil ikke kommentere på fyringsrunden, da Electronic Supply fanger ham i telefonen onsdag morgen.

- Jeg må ikke kommentere på det op til udgivelsen af kvartalsregnskab grundet insiderregler, lyder det kortfattet fra Niels Buus.

Hvorvidt fyringerne skyldes den suspenderede ordre fra efteråret kan altså ikke endeligt fastslås. Dengang lød det ellers selvsikkert fra Niels Buus' side, at det ikke ville koste arbejdspladser.

Han fortalte, at de - i modsætning til ved en mistet ordre i 2018 - var "bedre rustet denne gang".

- Der er masser at lave, og vi har mange forskellige ordrer nu. Nogle af medarbejderne er flyttet over på andre kundeprojekter, og andre er flyttet over på udviklingsprojekter, sagde CEO Niels Buus i den forbindelse til Electronic Supply.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11