23948sdkhjf

Dronevirksomhed er gået konkurs

Den fynske dronevirksomhed Integra spyttede i 2018 sammen med en række andre investorer et stort millionbeløb i den fynske lufthavn Hans Christian Andersen Airport.

Dengang var det med henbik for at øge deres droneaktiviteter i lufthavnen, men det bliver der ikke længere mulighed for, for virksomheden er gået konkurs.

Det skriver TV 2 Fyn på baggrund af en konkursbegæring i Statstidende.

Kurator i konkursboet, Jan Bruun Jørgensen fortæller til lokalmediet, at det er virksomhedens ansatte, som har begæret virksomheden konkurs, fordi de ikke har fået deres penge.

- De har egentligt været tålmodige, da de ikke fik deres penge, fordi de var blevet fortalt, at der var et større projekt undervejs i Ghana. Men da der ikke skete noget, er tålmodigheden sluppet op, siger kuratoren til TV 2 Fyn.

Han fortæller videre, at de ansatte har indmeldt krav på 2,6 millioner kroner, mens de øvrige kreditorer har indmeldt krav for 4,8 millioner kroner, hvorfor de samlede krav lander på over 7 millioner kroner.

Indtil videre er der genereret cirka 300.000 til kreditorerne, hvoraf der efter afregning med advokaterne blot vil være i omegnen af 100.000 kroner tilbage.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094