23948sdkhjf

Transformerproducent henter ny CCO

Den globale leverandør af induktive komponenter Kohsel har fået nyt ansigt i salgsafdelingen.

Peter Elbæk startede som CCO (Chief Commercial Officer) 1. februar 2023, hvor han har overtaget ansvaret for virksomhedens samlede salgs- og marketingaktiviteter.

Det oplyser Kohsel i en pressemeddelelse.

Peter Elbæk er oprindeligt uddannet ingeniør, og Jan Ellegaard, administrerende direktør hos Kohsel, er begejstret over at få Peter Elbæk med på holdet.

- Peter er en stærk kapacitet at få ombord. Han har skabt vækst og videreudviklet de organisationer globalt, som han har været i. Han har erfaring fra både business development, tekniske og kommercielle salgsroller samt erfaring med samarbejdet med globale key accounts, siger Jan Ellegaard.

Senest kommer han fra en rolle som VP, Global Sales & Service hos tyske Lipperts GmbH, ellers har han siddet i forskellige positioner som direktør og ledende salgsdirektør hos virksomheder som Caljan, Siemens og Linak.

- Peter Elbæk har desuden en stor erfaring med og kendskab til det tyske marked, da han både har arbejdet for et dansk firma med fast bopæl i Tyskland og i tyske organisationer siden 2006. Vi er allerede til stede på det tyske marked, men ser også et stort uudnyttet potentiale på netop dette marked. Vi ser derfor frem til den værdifulde viden og indsigt i dette marked, som Peter kan bidrage med, lyder det fra Jan Ellegaard.

Peter Elbæk glæder sig til at komme i gang.

- Kohsel er en virkelig spændende virksomhed med et stort markedspotentiale foran sig. Jeg ser frem til at komme i gang med en videreudvikling af salgsorganisationen samt en udbygning af Kohsels markeder. Jeg glæder mig til at komme i gang og ser frem til at møde kunderne samt at styrke salgsindsatsen internationalt i samarbejde med dygtige kollegaer.

Grønne markeder i sigte

I takt med at bæredygtige løsninger fylder mere og mere i vores samfund, så spotter transformereproducenten også en grøn vækst:

- Segmenter som E-mobility, power-to-X, power conversion og vind, som vi allerede arbejder inden for, forventer vi vil vækste yderligere i de kommende år. Derfor vil vores fokus også være rettet mod disse markeder, påpeger Jan Ellegaard.

Virksomheden vil derfor i den kommende tid fokusere sin energi på netop Kohsels satsning indenfor vindenergi samt power-to-X.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062