23948sdkhjf

Turf Tank får international hæder

Den nordjyske robotproducent Turf Tank er kommet i fint selskab.

De netop blevet kåret som en af verdens mest innovative robotvirksomheder i verden af det amerikanske erhvervsmedie Fast Company, hvor de på mediets liste indtager en niendeplads efter blandt andet Formic og Mercedes Benz.

Det skriver Finans.

Turf Tanks robot er udviklet til at tegne streger på sportsbaner, og de har flere Premier League-fodboldklubber og hold fra NFL som kunder.

Hos Turf Tank er marketingdirektør Simon Rytter Christensen stolt over at være på Fast Companys liste, hvor de gør mange store virksomheder selskab.

- Det er jo en fed bekræftelse af, at vores stadigvæk lille virksomhed har gang i noget af det rigtige, når man bliver placeret sammen med OpenAI og andre store virksomheder. Det er jo mega fedt. Det er også fedt at blive bekræftet i, at nogle end vores kunder ser vores produkt som innovativt og banebrydende, siger han til Finans.

Turf Tank har gennem flere år fået flere kunder, men de leverede i sidste regnskab et underskud på 8 millioner kroner. Til gengæld rejste de i sommer 145 millioner i frisk kapital til at skalere forretningen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11