23948sdkhjf

Shape Robotics vil hente op mod 37 millioner i frisk kapital

Danske Shape Robotics har besluttet at udvide antallet af aktier i selskabet, og derfor åbner de nu op for, at eksisterende aktionærer kan tegne nye aktier.

Der vil blive åbnet op for, at der kan udvides med mellem 25 og 37,7 millioner kroner i aktier.

Det oplyser Shape Robotics i en pressemeddelelse.

Cirka 45 procent, svarende til 11,3 millioner kroner er allerede sikret ved forhåndstilsagn fra en af de store investorer på 2,5 millioner kroner og fra andre investorer på 8,8 millioner kroner.

Desuden har et selskab ejet af CEO André Fehrn og Shape Robotics' salgsdirektør givet tilsagn om køb af aktier for 100.000 kroner.

Selskabet oplyser, at de agter at bruge kapitaludvidelsen til at fortsætte virksomhedens vækststrategi. Det er planen, at cirka 30 procent af kapitalen skal bruges på rekruttering af lokale teams, etablering af lokale kontorer mm. og 30 procent skal bruges til forberedelse, produktion og indkøb til projekter i nyetablerede markeder.

Derudover skal de de resterende i 40 procent af pengene bruges på blandt andet videreudvikling af læringsforløb og software.

Perioden, hvor de nye aktier kan tegnes, løber fra onsdag 15. marks til tirsdag 28. marts, lyder det i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14