23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Atea
Jimmy Rose er blevet ansat som HR-direktør hos Atea. Han kommer fra en stilling som senior manager hos Nets.

Atea er leverandør af it-infrastruktur.

Det Frie Forskningsråd
Cecilie Rubow og Palle Rasmussen er blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningråd – Kultur og Kommunikation. Samtidig er Daniel Otzen, Lone Gram, Benni Winding Hansen, Charlotte Fløe Kristjansen, Troels Aagaard, Merete Bilde og Lars A. Arge blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Natur og Univers.

Endvidere er Michael Slavensky Dahl, Helena Skyt Nielsen, Ole Hammerslev, Steen Schaumburg Müller og Lene Hansen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Samfund og Erhverv. Derudover er Merete Osler, Niels Ødum og Ulrik Gether blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Sundhed og Sygdom. Endelig er Jan Oskar Jeppesen, Phillip Mayer, Jan K. Schjørring, Annemarie Thuri Kristensen, Hanne Riis Nielson og Jukka Rantanen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Teknologi og Produktion.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

Elgiganten A/S
Peder Stedal er indtrådt i bestyrelsen hos Elgiganten A/S i stedet for Jesper Boysen (kilde: Børsen).

RTX A/S
Flemming Hynkemejer er med virkning fra 15. januar blevet ansat som CEO hos RTX A/S i stedet for Jesper Mailind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094