23948sdkhjf

GN ReSound: Stort potentiale i Apple-samarbejde

Høreapparatdivisionen under GN Store Nord har netop lanceret det første Apple-velsignede tilbehørsprodukt til høreapparater nogensinde.
GN ReSound ser store muligheder i samarbejdet med Apple, som netop er blevet konkretiseret ved lanceringen af den såkaldte ReSound Unite Phone Clip+.

Apparatet er – gennem trådløs teknologi – i stand til at kommunikere med Apples iPhone, hvorved det både kan fungere som telefon og høreapparat. Men GN ReSounds Phone Clip+ er kun begyndelsen på samarbejdet med Apple, som senere på året gerne skulle kaste et høreapparat med det eftertragtede Made For iPhone (MFI)-prædikat af sig.

- Der er ingen tvivl om, at MFI-apparater vil fylde meget i fremtiden. Vi tror ikke, at innovationen inden for høreapparater primært vil ske på selve apparaterne i fremtiden, men mere på den teknologiske udvikling, for der er meget at gøre inden for trådløs teknologi, og derfor er der et stort perspektiv i samarbejdet med Apple. Det vil også blive muligt for høreapparatbrugere at gøre ting, som folk uden et høreapparat ikke kan, og så skaber vi pludselig noget merværdi, siger Michael Bjergby, kommunikationsdirektør hos GN Store Nord, til Ritzau Finans.

Værd at vente på
Han fortæller, at ReSound Unite Phone Clip+ oprindelig skulle lanceres i december uden et MFI-prædikat, men da muligheden alligevel bød sig, skød man lanceringen til januar i år.

- Det har hele tiden været ambitionen at få det her label, men det tager noget ekstra tid. Der er to klare fordele ved det - noget markedsføringsmæssigt i relation til samarbejdet med Apple og dermed betydningen af at være innovations- og teknologileder samt de her applikationer, som følger med som tillæg til samarbejdet. Det har helt sikkert været værd at vente på, siger Michael Bjergby.

Han kalder samarbejdet med Apple for ”ekstremt professionelt” men også ”lidt trægt”, fordi der er regler for alt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078