23948sdkhjf

WiseCon leverer dræberteknologi til Favrskov Kommune

Firmaet WiseCon har leveret 100 intelligente rottefælder, der uden brug af gift dræber rotter med spyd gennem rygsøjlen, til Favrskov Forsyning A/S.
WiseCon skal sørge for, at Favrskov Kommune i fremtiden er fri for rotter.

Således har Favrskov Forsyning A/S investeret i 100 intelligente rottefælder, der uden brug af gift dræber rotter med spyd gennem rygsøjlen, fra Helsinge-firmaet.

De første intelligente rottefælder er allerede installeret i kloaknettet under Ulstrup og Søften. Siden da, er over 800 rotter gået i fælden, og tallet stiger dagligt. Samtlige 100 fælder forventes installeret i løbet af januar 2013, oplyser Favrskov Kommune på kommunens hjemmeside.

Fælderne giver via sms eller mail besked, hvis der blandt andet ikke registreres rotter i 10 døgn. Når fælderne ikke længere registrerer rotter, kan de flyttes til andre områder med mange anmeldelser.

- Med den intelligente bekæmpelse, hvor det er planen at rydde de mest rotteplagede områder for rotter, minimerer vi omfanget af de skader, de laver på kloaknettet. Samtidig undgår vi, at rotterne ødelægger flise- og asfaltbelægninger og derved kommer op til overfladen. Ved at renovere og vedligeholde kloaknettet undgår vi endvidere, at der siver spildevand ud i grundvandet, forklarer forsyningschef Lone Bejder fra Favrskov Forsyning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063